Balance Harmelen

Lisette K.


16-04-20 

Behandeling op afstand? Doen!


Ik heb zelf door meditatie “dingen” die nog aan mij vast zaten, kunnen oplossen. Het lukte mij niet om het allemaal zelf te doen, dus toen mijn vriendin vertelde over Hanny en wat zij doet en kan, was ik erg nieuwsgierig en onder de indruk en heb ik Hanny ook benaderd. Ik had het intake formulier ingevuld en de afspraken ingepland om bij haar langs te gaan en toen kwam Corona... Hanny vroeg of ik een behandeling op afstand zou willen en daar heb ik ja op gezegd, ik was nieuwsgierig of het zou werken maar dit kan eigenlijk niet anders, want alles is energie. Het enige wat je hoeft te doen is verbinding te maken met elkaar door aan elkaar te denken, het werkt! Zo bijzonder en fijn dat het op deze manier door kon gaan. Er is nog veel meer opgelost dan waar ik voor kwam, mijn fysieke lasten / klachten zijn ook opgelost. Mocht je twijfelen over een behandeling op afstand, hoop ik dat ik je met mijn verhaal over de drempel help. Ik gun het iedereen en ik ben Hanny erg dankbaar!


Why wait?? 😊

Hanny Verhaar


15-04-20 

In deze Coronatijd behandel ik alleen op afstand. Vooraf en achteraf wil ik graag met je videobellen. Resultaten zullen er niet minder om zijn! Dus neem gerust contact op!
Hartegroet, Hanny


Opmerking:
Sinds augustus behandel ik ook weer op de praktijk met in acht neming van de Corona maatregelen. Behandeling op afstand kan uiteraard ook nog steeds.

Forien van den Belt


06-02-20 

Vanuit nieuwsgierigheid heb ik een aantal sessies bij Hanny gevolgd. Als Mindfulness trainer onderzocht ik aanvullende manieren om mensen te kunnen helpen bij klachten, zo kwam ik bij energetisch werk terecht en dus bij Hanny. Nuchter als ik ben vond ik het toch de moeite waard om te vermelden dat er een merkbaar positief verschil is in de relatie die ik met mijn zoon van 5 heb. We zaten redelijk vast in een patroon waar ik zelf al verschillende dingen geprobeerd had. Na de eerste sessie leek het of er iets doorbroken was en er weer een opwaartse lijn zichtbaar was. Opmerkelijk en fijn!

Maurice V


15-12-19 

Na een rug/heup blessure door de huisarts doorverwezen naar een fysiotherapeut. Na een aantal behandelingen geen resultaat en in contact gekomen met Hanny.
Na 3 behandelingen waren mijn geest èn lichaam weer in balans. De behandelingen heb ik als zeer positief ervaren.
Ik ben dankbaar dat Hanny mij heeft mogen behandelen.

Roel O


07-12-19 

Na een een periode van 5 maanden uitval werk door burn-out verschijnselen. Met specifieke Ggz behandelingen als PMT, mindfullness, ed wat bij mij niet goed aansloeg. Werd ik door een vriend geattendeerd om naar Hanny toe te gaan. Hij had er zelf veel baat bij gehad. Vrij vlot erna een afspraak gemaakt en deze week de derde behandeling gehad. Na het eerste bezoek was er al een flinke stap gezet in het legen van mijn " harde schijf" vreemd genoeg had ik hierna geen chaos meer in mijn hoofd qua gedachtes en terugdenkend aan bepaalde vervelende gebeurtenisen is er geen naar gevoel meer. Het gehele traject als zeer bijzonder ervaren. Zit weer goed in mijn vel. Stuk rustiger geworden. De energie stroomt weer goed door mijn lichaam zonder obstakels. Ik raad je aan iedereen aan die hiervoor open staat. Mijn vrouw ervaart hetzelfde. Je doet een hoop wat moeilijk te omschrijven is. Zie je weer met de jaarlijkse APK.😉 mijn dank is groot Hanny groeten Roel.

Anoniem Anoniem


18-09-19 

Een aantal jaar geleden tot volle tevredenheid enkele behandelingen van Hanny gehad. Recent wederom hulp gekregen vanwege overgangsklachten. Hoe fijn is het om weer in balans te komen. Ik voel me echt beter, lichter, opgeruimd.
Het is heel fijn om na de behandelingen verslag te krijgen van hetgeen er gebeurd is tijdens de behandelingen.
Het geheel is heel laagdrempelig dankzij de open manier van benadering door Hanny. Ik ben zeer tevreden en beveel de behandelingen ten zeerste aan.
Dankjewel Hanny!

Alma Thoen


08-07-19 

Dat jouw praktijk "Balance" heet, is geheel terecht: jouw behandelingen hebben mij een balans teruggegeven die ik lang kwijt was. Ik hoor mezelf weer lachen en ben veel meer bij mezelf. Ik voel me energieker, vrolijker en lichter, bevrijd van een onuitspreekbare last, die ik (te) lang met me heb meegedragen. Mijn leven voelt weer goed, de mist is opgelost. Keuzes maak ik nu veel meer vanuit mijn hart. Dank je wel Hanny, wat een prachtig resultaat en dat na drie sessies!

Monique Becking


13-04-19 

Wat een wonder dat je een heel leven een last met je meezeult en dat ik me na 2 behandelingen bevrijd voel. We hadden vooraf een doel geformuleerd en ik voel dat we dat gehaald hebben. Dank je wel, Hanny, je hebt me zó geholpen!

Manon Engelsman


03-12-18 

Beste Hanny, je hebt mijn zonen en mij weer in onze kracht gezet. We merken aan alles dat er minder stress in ons lijf zit. Het heeft ons veel positiefs gebracht! Dank je wel! Groeten Manon

Monique Verheyen


12-11-18 31 maart 2024

De behandelingen bij Hanny vond ik heel prettig en ontspannen. Ik voelde me bijna meteen op mijn gemak en ik ging alle drie de keren heel rustig en relaxed naar huis. Ik merk dat ik meer energie heb en mijn rustige opgejaagde gevoel

is ook stukken minder, zo ontzettend fijn! Ik hoop dat met de “nawerking” van de behandelingen de laatste restjes

ook minder worden maar voor nu zou ik al aanraden bij Hanny langs te gaan. Reuze bedankt!

Patricia

 


28-3-2024

Na een half jaar ben ik weer even terug voor een " APK" bij Hanny. Het weerzien is hartverwarmend en na de sessie

te hebben ondergaan, merkt ik omdat ik half jaar geleden drie sessies had ondergaan, dat er "gesleuteld " aan mij was en dat gun ik iedereen. Een licht hoofd, alsof je harde schijf weer is opgeschoond en je met frisse zin weer verder kan gaan met je leven. Een aanrader voor iedereen. 

Dank je wel, Hanny 

Corine van der Toorn     

 


21-10-23

Na drie sessies bij Hanny te hebben mogen ondergaan, is alles in mijn lijf en in mijn denken verlicht. Het voelt alsof er een reset heeft plaatsgevonden en alle overtollige ballast is weggenomen. Het liefst kom ik elke maand weer even langs en ik heb moeten beloven dat ik pas na een half jaar weer mag langskomen. Hanny gaf aan dat tijdens dit half

jaar, je telkens iets zal blijven voelen en ervaren en dat klopt in mijn geval goed. Het is alsof ik het plafond niet meer raak. Hanny heeft ervoor gezorgd dat ik weer de vrouw ben die weer fris en minder zorgelijk in het leven is gaan

staan en weer energiek en vrolijk avonturen aan wil gaan. Dank je wel Hanny en graag tot over een half jaar. Ik kijk er naar uit weer bij je te zijn.

Corine van der Toorn

 

 

31-10- 2023

Dankjewel Hanny, voor het terugkeren van de rust en dat ik weer kan genieten van mijn omgeving.

F. de Graaf

 

 

17-02-23

Han wilde mij 3 behandelingen geven omdat ik een heftig jaar achter de rug heb en voor een operatie aan mijn buik stond.
2 behandelingen waren bij haar thuis voor de operatie en 1 erna op afstand.
Ik heb m.n. de behandelingen bij haar thuis als erg prettig ervaren. Ik was na de behandelingen totaal ontspannen en dat bleef een aantal dagen daarna nog zo. Ook omdat Han de tijd nam na de behandeling voor een gesprek. Nu werk

ik aan mijn herstel thuis en daarmee helpt de behandeling op afstand zeker om me rustig en ontspannen te voelen. Heel prettig! Bedankt Han.

Gon Fillekers

 

 

04-01-23

Hanny is een prettig en warm persoon, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Opvallend vond ik dat de stand van mijn voet weer in de juiste richting staat, zelfs al direct na het eerste consult. Ook zijn mijn lijf en hoofd meer ontspannen en kan ik op basis daarvan anders naar zaken kijken. Hanny helpt je ook met haar inzichten, ze denkt met je mee.
Gewoon doen dus!

Jolanda P.

 


14-01-22

Ik ben in contact gekomen met Hanny omdat onze hond veel last had van jeuk. Ook had hij erg rode ogen en regelmatig onrustig gedrag.
Hanny heeft hem meerdere keren op afstand behandeld. Steeds merkte ik in de dagen daarna verschil. Zo fijn! Zijn ogen werden minder rood en hij had duidelijk minder jeuk. Ze heeft ook een keer gewerkt aan de onrust in huis. Die avond voelde ik een serene rust in huis, dat was echt een verademing. En ook nu, ruim een maand later voel ik nog steeds dat er meer rust is in huis! Nogmaals dank voor je fijne hulp Hanny!

Astrid R.

 


27-01-21

Bij binnenkomst ervaar je meteen de hartelijke warmte en rust. Hanny is zeer betrokken en bood houvast in een voor mij moeilijke periode. Na iedere behandeling voelde ik mij rustiger en vooral de derde en laatste sessie heeft op mij

de meeste impact gehad. Het proces heeft zich daarna voortgezet en ik ben in een positieve opwaartse spiraal terechtgekomen. Ik heb de zaken inmiddels weer op de rit en wil hier nogmaals mijn dank uitspreken.

Ferdy L.

 

 

07-12-20

Via een kennis bij Hanny terecht gekomen. Door de vele stress in mijn leven kon ik niet meer echt bij mijzelf komen en daar had ik enorm last van. Na het eerste bezoek aan Hanny waren mijn hoofd en lijf al een stuk "leger".

Na 3 bezoeken was ik een heel stuk rustiger en voelde een soort van sereniteit in mijn lichaam. Mijn gedachtes en handelen zijn weer in één lijn met elkaar en dat geeft een rust en levensvreugde.
Wat er precies gebeurt tijdens de behandelingen is voor mij niet helemaal te verklaren, maar heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen.

Raymond T.

 


23-11-20

Ik liep na een burn-out nog tegen hoop dingen aan.

Van een vriendin kreeg ik de tip eens naar Hanny te gaan. Ik ging er blanco in maar na eerste keer merkte ik al meer ruimte in mijn hoofd. Weken na de derde en laatst keer verandert er nog steeds veel, in positieve zin. Asof ze alles (energetisch) op zijn plek heeft gekregen. En merk gewoon dat ik nog steeds groei en sterker word. Of het toeval is? Maar ik denk dat het door Hanny komt. Bedankt!

Charlotte Chuma

 


11-11-20

Er gaat een enorme rust van Hanny uit. Ze luistert naar je. Hanny voelt heel vertrouwd. Het is heel bijzonder wat er tijdens deze behandelingen gebeurt. Vooraf hadden Hanny en ik een doel gesteld. Ik kan o.a. weer voluit ademhalen

en heb weer contact met mezelf.
Dank je wel, Hanny.

Willy V.

 


20-05-20

Ons zoontje van 2 had heel veel moeite om rustig te worden 's nachts, nadat we met de speen waren gestopt. Na een behandeling (op afstand) van Hanny, sliep hij ineens binnen 10-30min in, in plaats van de ruim 2 uur die we daarvoor bezig waren. Na een week deed ze een herhaal behandeling en nam ze nog wat angsten weg en ook toen ging hij met een sprong vooruit. Nu zit hij weer op zijn eigen ritme van voor de speen. Zo fijn om als ouders zijnde, zo'n hulp te kunnen krijgen. Met name natuurlijk bij slaapproblemen. We raden Hanny aan en doen zeker weer een beroep op

haar als we tegen iets anders aanlopen.

Denise V.

 

 

16-04-20

Behandeling op afstand? Doen!

Ik heb zelf door meditatie “dingen” die nog aan mij vast zaten, kunnen oplossen. Het lukte mij niet om het allemaal

zelf te doen, dus toen mijn vriendin vertelde over Hanny en wat zij doet en kan, was ik erg nieuwsgierig en onder de indruk en heb ik Hanny ook benaderd. Ik had het intake formulier ingevuld en de afspraken ingepland om bij haar

langs te gaan en toen kwam Corona... Hanny vroeg of ik een behandeling op afstand zou willen en daar heb ik ja op gezegd, ik was nieuwsgierig of het zou werken maar dit kan eigenlijk niet anders, want alles is energie. Het enige wat

je hoeft te doen is verbinding te maken met elkaar door aan elkaar te denken, het werkt! Zo bijzonder en fijn dat het op deze manier door kon gaan. Er is nog veel meer opgelost dan waar ik voor kwam, mijn fysieke lasten/klachten zijn ook opgelost. Mocht je twijfelen over een behandeling op afstand, hoop ik dat ik je met mijn verhaal over de drempel help. Ik gun het iedereen en ik ben Hanny erg dankbaar!

Why wait?? 😊

Lisette K.

 


06-02-20

Vanuit nieuwsgierigheid heb ik een aantal sessies bij Hanny gevolgd. Als Mindfulness trainer onderzocht ik aanvullende manieren om mensen te kunnen helpen bij klachten, zo kwam ik bij energetisch werk terecht en dus bij Hanny. Nuchter als ik ben vond ik het toch de moeite waard om te vermelden dat er een merkbaar positief verschil is in de relatie die ik met mijn zoon van 5 heb. We zaten redelijk vast in een patroon waar ik zelf al verschillende dingen geprobeerd had. Na de eerste sessie leek het of er iets doorbroken was en er weer een opwaartse lijn zichtbaar was. Opmerkelijk en fijn!

Forien van den Belt

 


08-07-19

Dat jouw praktijk "Balance" heet, is geheel terecht: jouw behandelingen hebben mij een balans teruggegeven die ik lang kwijt was. Ik hoor mezelf weer lachen en ben veel meer bij mezelf. Ik voel me energieker, vrolijker en lichter, bevrijd van een onuitspreekbare last, die ik (te) lang met me heb meegedragen. Mijn leven voelt weer goed, de mist is opgelost. Keuzes maak ik nu veel meer vanuit mijn hart. Dank je wel Hanny, wat een prachtig resultaat en dat na drie sessies!

Alma Thoen

 


13-04-19

Wat een wonder dat je een heel leven een last met je meezeult en dat ik me na 2 behandelingen bevrijd voel. We hadden vooraf een doel geformuleerd en ik voel dat we dat gehaald hebben. Dank je wel, Hanny, je hebt me zó geholpen!

Monique Becking

 


03-12-18

Beste Hanny, je hebt mijn zonen en mij weer in onze kracht gezet. We merken aan alles dat er minder stress in ons lijf zit. Het heeft ons veel positiefs gebracht! Dank je wel! Groeten Manon Engelsman

 

 

12-11-18

Lieve Hanny,
Wat ben ik blij met de drie sessies die ik van je heb gehad. Het heeft mij echt in mijn kracht gezet. Ik was een aantal geleden bij je met mijn kinderen en die hebben er ook zoveel baat bij gehad. Nu was het mijn tijd, heel bijzonder. Dank je wel.
xxx Monique Verheyen

 

 

26-08-18

Beste Hanny,
onze dochter was maanden niet fit en had vage klachten. De medische wereld kon er geen verklaring voor vinden. Ze hadden ons al gezegd dat we er van uit moesten gaan dat de medische oorzaak wellicht nooit gevonden zou worden. Via via bij jou terecht gekomen en ik weet nog steeds niet goed wat en hoe je (op afstand) hebt gedaan maar al na de eerste behandeling zagen we vooruitgang. We zijn zo blij! We hebben weer een vrolijke en energieke dochter. Hartelijk bedankt! Estelle Krul

 

 

02-03-18

Beste Hanny,

Jouw behandelingen hebben er zeker toe bijgedragen dat ik zowel lichamelijk als geestelijk weer in een positieve

flow ben.
Je hebt werkelijk weer balans gebracht en wat ik erg mooi vind is je betrokkenheid, die niet stopt na de behandeling maar door gaat en in een volgende behandeling weer versterkt wordt.
Mocht het weer nodig zijn zal ik zeker weer aan de bel trekken.

Roel

 


09-02-18

Lieve Hanny, al tijden had ik last van angsten en was ik erg gesloten. Door jouw behandeling kon ik me meer openstellen en me veel beter uitten naar anderen toe. Dit gaf zoveel ruimte dat ik al na 1 behandeling geen oxazepam nodig had om mijn angst onder ogen te zien! Dit was een geweldige ervaring. Je geeft heel veel vertrouwen. Ik ben op de goede weg, heel erg bedankt!!

Anita Veldhuizen

 


27-09-17

Afgelopen voorjaar/zomer was ik erg uit balans en ziek. Er was geen lichamelijke aanwijzing voor. In het reguliere medische circuit kwam ik niet verder.

Via een vriendin kwam ik bij Hanny terecht.
Na elke behandeling ging het beter. Hanny's werkwijze is vertrouwenwekkend, betrokken en discreet. Hoe en wat ze precies doet is voor mij niet te verklaren en daar heb ik mij voor opengesteld en aan over gegeven. Het gaat nu heel goed.

 

 

07-06-17

Lieve Hanny, alweer een poosje geleden heb je mijn zoon behandeld. Ik merk, iedere keer als ik hem weer zie of

spreek, hoeveel resultaat dat heeft opgeleverd. En je behandeling werkt nog steeds dóór! Geweldig fijn en reuze bedankt!

 


14-03-17

Lieve Han,
Bedankt voor je hulp (op afstand). Tijdens ongeveer 2 en een halve maand op bed te hebben gelegen vanwege een hernia, die helaas nog steeds niet is hersteld, heb jij mij kunnen helpen met je Qure behandelingen. Hiermee kon je

mij ont stressen, vertrouwen geven in herstel en energiebanen in balans brengen. Hierdoor bleef ik rustig en kon ik

de moed erin houden om voor mijzelf zoveel mogelijk genezingskansen te creëren. Paniek en stress is bekend dat het nooit goed is voor een genezingsproces, dat weet iedereen, maar is wel voor de hand liggend dat het er is, door de medische situatie waarin je verkeert. Maar omdat jij mij liet zien die situatie te accepteren en daar niet tegen te vechten of boos te zijn simpel omdat het niets oplost, zelfs het proces kan verergeren, heb ik het ook een plekje kunnen geven en daardoor berust ik er meer in. Met gevolg dat na 3 en halve maand sinds ik op bed ben gekomen ik bepaalde stappen heb ondernomen, waardoor ik weer meer kan lopen, met veel minder pijn en pillen. En tevens voelde ik mij gedurende mijn ziekbed mondiger en krachtig genoeg om goed met de artsen te communiceren en

verder te komen. Wat denk ik, ook komt door veel onverwerkte belevenissen uit het verleden die ook nu zijn weggewerkt door jou behandelingen en ik er in z’n algemeenheid sterker bent uitgekomen. Het is fijn om op iemand

te kunnen terugvallen die zo betrokken is. Nogmaals dank en een Dikke knuffel. Hennie van Maarseveen

 

 

05-02-17

Mijn broer ervaart steeds grotere problemen met het maken van transfers t.g.v. zijn handicap. Na behandeling op afstand merken wij dat zijn sta-functie is verbeterd. Hij kan nu zelfs weer onder begeleiding enkele meters lopen met een vierpoot. Het behoud van sta-functie en het zelfs weer sinds lange tijd kunnen zetten van een aantal stappen vergroot zijn kwaliteit van leven.

 

 

05-12-16

Wat fijn, Hanny zoals je mij geholpen hebt. En wat een bijzondere manier van behandelen. Het voelde heel prettig, zo integer en liefdevol zoals je dat deed. Ik kon mijn eigen probleem niet goed duiden, maar het is jou gelukt om daar helderheid in te krijgen, en vooral verbetering! Dankzij jouw behandeling gaat het in alle opzichten veel beter met

me, zowel thuis als op het werk, in privé- en in werkrelaties. En de behandeling werkt nog steeds door, dat merk ik iedere dag. Heel veel dank!

Anne-Marie Steentjes

 

 

30-10-16

Lieve Hanny, dank je wel voor het geven van je energetische therapie aan mijn twee kinderen. Het heeft ze geholpen om oude blokkades achter zich te laten en ik zie dat ze na jouw behandelingen veel vrijer en positiever in het leven staan. Doordat zij dit doen boeken ze ook echt resultaat wat hen weer meer zelfvertrouwen geeft. In mei zijn ze bij je geweest en hebben beiden 3 sessies gekregen. Het was heel indrukwekkend en ook een beetje raar. Bijzonder dat ze dit kleine zetje nodig hebben gehad en fijn dat ik dit met ze heb mogen doen.

Monique Verheyen

 

 

14-08-16

Nu ik begin op te knappen ben ik zo blij met de behandelingen van Hanny. Ik zat in een burn-out en de verbeteringen gingen zeer geleidelijk aan, maar ik voel me nu zoveel meer ontspannen en in staat om van het leven te genieten. Het was fijn dat de consulten op afstand gingen zodat ik rustig thuis kon blijven. Vóór en na de behandeling hadden we

dan contact via telefoon en mail en ik merkte dat Hanny heel goed kon voelen hoe het voor mij geweest was. Ze was altijd attent, liefdevol en zorgzaam en ik kon er met al mijn gedachten en twijfels terecht. Het was ook fijn dat ik niet

in detail mijn leven op tafel hoefde te leggen, maar alleen mijn klachten. Zo was er ook genoeg ruimte voor mijn privacy. Kortom, ik ben tevreden en blij dat ik via deze methode mijn "rugzakje" voor een groot deel heb kunnen legen. Bedankt hoor Hanny!

Monique van 't Schip

 

 

23-07-16

Lieve Hanny, het heeft even geduurd maar ik dacht, ik kijk de vakantie even aan.
Je hebt Sjoerd behandeld met veel dingen, maar het ging mij vooral om zijn ballonnenangst.
Op vakantie zijn wij ballonnen tegengekomen en hij bleef rustig, hij vond het niet leuk, maar hij bleef rustig en keek wel, na een tijdje wou hij echt weg.
Voor jou behandeling was dat heel anders.

Mariska De langen

 

 

08-07-16

Na 3 behandelingen op afstand van onze zoon zijn wij blij dat wij deze stap hebben genomen om jouw hulp in te schakelen. Het eten gaat veel beter, hij wil nu wel alles proeven, eet met smaak. Nog niet grote hoeveelheden warm eten maar dat bouwen wij langzaam op. Sinds de behandelingen zit hij ook veel beter in zijn vel. Hij is vrolijk, aanhankelijker en zingt heel vaak. Ontzettend bedankt en mocht het nodig zijn dan weten wij je te vinden.

 

 

20-06-16

Na een drietal behandelingen is vooral de stress afgenomen en ben ik weer wat beter bestand tegen de waan van de dag.

 

 

18-04-16

Hoi Hanny,
Bedankt dat je onze zoon geholpen hebt. Hij heeft moeite met dingen loslaten en moeite met concentreren. Jij hebt

op afstand Qure op hem toegepast. Zonder dat hij het zelf wist begon hij dat hij tijdens het leren zich beter kan concentreren. Ook merken we dat hij gebeurtenissen sneller kan loslaten en het minder heftig bij hem binnenkomt.
Bedankt!

Petra van Noordenburg

 

 

10-04-16

Hoi Hanny, jij hebt me uitgenodigd om eens te ervaren wat energetische therapie is. Het was een mooie ervaring. Je bent professioneel en gaat respectvol met je cliënten om. Na de 2 de behandeling voelde ik me heel fijn. Ik heb van jou een tip gekregen hoe ik de dingen die me bezighouden kan loslaten. Dank je wel.
Grace

 

 

 

Lieve Hanny,
Wat ben ik blij met de drie sessies die ik van je heb gehad. Het heeft mij echt in mijn kracht gezet. Ik was een aantal geleden bij je met mijn kinderen en die hebben er ook zoveel baat bij gehad. Nu was het mijn tijd, heel bijzonder. Dank je wel.
xxx Monique

Estelle Krul


26-08-18 

Beste Hanny,
onze dochter was maanden niet fit en had vage klachten. De medische wereld kon er geen verklaring voor vinden. Ze hadden ons al gezegd dat we er van uit moesten gaan dat de medische oorzaak wellicht nooit gevonden zou worden. Via via bij jou terecht gekomen en ik weet nog steeds niet goed wat en hoe je (op afstand) hebt gedaan maar al na de eerste behandeling zagen we vooruitgang. We zijn zo blij! We hebben weer een vrolijke en energieke dochter. Hartelijk bedankt! Estelle

Roel van Maarseveen

Beste Hanny,


jou behandelingen hebben er zeker toe bijgedragen dat ik zowel lichamelijk als geestelijk weer in een positieve flo ben.
Je hebt werkelijk weer balans gebracht en wat ik erg mooi vind is je betrokkenheid, die niet stopt na de behandeling maar door gaat en in een volgende behandeling weer versterkt wordt.
Mocht het weer nodig zijn zal ik zeker weer aan de bel trekken.


Roel

Anita Veldhuizen


09-02-18 

Lieve Hanny, al tijden had ik last van angsten en was ik erg gesloten. Door jouw behandeling kon ik me meer openstellen en me veel beter uitten naar anderen toe. Dit gaf zoveel ruimte dat ik al na 1 behandeling geen oxazepam nodig had om mijn angst onder ogen te zien! Dit was een geweldige ervaring. Je geeft heel veel vertrouwen. Ik ben op de goede weg, heel erg bedankt!!

anoniem anoniem


27-09-17 

Afgelopen voorjaar/zomer was ik erg uit balans en ziek. Er was geen lichamelijke aanwijzing voor. In het reguliere medische circuit kwam ik niet verder.Via een vriendin kwam ik bij Hanny terecht.
Na elke behandeling ging het beter. Hanny's werkwijze is vertrouwenwekkend, betrokken en discreet. Hoe en wat ze precies doet is voor mij niet te verklaren en daar heb ik mij voor opengesteld en aan over gegeven. Het gaat nu heel goed.

anoniem


07-06-17 

Lieve Hanny, alweer een poosje geleden heb je mijn zoon behandeld. Ik merk, iedere keer als ik hem weer zie of spreek, hoeveel resultaat dat heeft opgeleverd. En je behandeling werkt nog steeds dóór! Geweldig fijn en reuze bedankt!

Hennie van Maarseveen


14-03-17 

Lieve Han,
Bedankt voor je hulp (op afstand). Tijdens ongeveer 2 en een halve maand op bed te hebben gelegen vanwege een hernia, die helaas nog steeds niet is hersteld, heb jij mij kunnen helpen met je Qure behandelingen. Hiermee kon je mij ont stressen, vertrouwen geven in herstel en energiebanen in balans brengen. Hierdoor bleef ik rustig en kon ik de moed er in te houden om voor mijzelf zoveel mogelijk genezingskansen te creëren. Paniek en stress is bekend dat het nooit goed is voor een genezingsproces, dat weet iedereen, maar is wel voor de hand liggend dat het er is, door de medische situatie waarin je verkeerd. Maar omdat jij mij liet zien die situatie te accepteren en daar niet tegen te vechten of boos te zijn simpel omdat het niets oplost, zelfs het proces kan verergeren, heb ik het ook een plekje kunnen geven en daardoor berust ik er meer in. Met gevolg dat na 3 en halve maand sinds ik op bed ben gekomen ik bepaalde stappen heb ondernomen, waardoor ik weer meer kan lopen, met veel minder pijn en pillen. En tevens voelde ik mij gedurende mijn ziekbed mondiger en krachtig genoeg om goed met de artsen te communiceren en verder te komen. Wat denk ik, ook komt door veel onverwerkte belevenissen uit het verleden die ook nu zijn weggewerkt door jou behandelingen en ik er in z’n algemeenheid sterker bent uitgekomen. Het is fijn om op iemand te kunnen terugvallen die zo betrokken is. Nogmaals dank en een Dikke knuffel. Hen.

Anoniem Anoniem


05-02-17 

Mijn broer ervaart steeds grotere problemen met het maken van transfers t.g.v. zijn handicap. Na behandeling op afstand merken wij dat zijn sta-functie is verbeterd. Hij kan nu zelfs weer onder begeleiding enkele meters lopen met een vierpoot. Het behoud van sta-functie en het zelfs weer sinds lange tijd kunnen zetten van een aantal stappen vergroot zijn kwaliteit van leven.

Anne-Marie Steentjes


05-12-16 

Wat fijn, Hanny zoals je mij geholpen hebt. En wat een bijzondere manier van behandelen. Het voelde heel prettig, zo integer en liefdevol zoals je dat deed. Ik kon mijn eigen probleem niet goed duiden, maar het is jou gelukt om daar helderheid in te krijgen, en vooral verbetering! Dankzij jouw behandeling gaat het in alle opzichten veel beter met me, zowel thuis als op het werk, in privé- en in werkrelaties. En de behandeling werkt nog steeds door, dat merk ik iedere dag. Heel veel dank!

Monique Monique Verheyen


30-10-16 

Lieve Hanny, dank je wel voor het geven van je energetische therapie aan mijn twee kinderen. Het heeft ze geholpen om oude blokkades achter zich te laten en ik zie dat ze na jouw behandelingen veel vrijer en positiever in het leven staan. Doordat zij dit doen boeken ze ook echt resultaat wat hen weer meer zelfvertrouwen geeft. In mei zijn ze bij je geweest en hebben beiden 3 sessies gekregen. Het was heel indrukwekkend en ook een beetje raar. Bijzonder dat ze dit kleine zetje nodig hebben gehad en fijn dat ik dit met ze heb mogen doen.

Monique van 't Schip


14-08-16 

Nu ik begin op te knappen ben ik zo blij met de behandelingen van Hanny. Ik zat in een burnout en de verbeteringen gingen zeer geleidelijk aan, maar ik voel me nu zoveel meer ontspannen en in staat om van het leven te genieten. Het was fijn dat de consulten op afstand gingen zodat ik rustig thuis kon blijven. Vóór en na de behandeling hadden we dan contact via telefoon en mail en ik merkte dat Hanny heel goed kon voelen hoe het voor mij geweest was. Ze was altijd attent, liefdevol en zorgzaam en ik kon er met al mijn gedachten en twijfels terecht. Het was ook fijn dat ik niet in detail mijn leven op tafel hoefde te leggen, maar alleen mijn klachten. Zo was er ook genoeg ruimte voor mijn privacy. Kortom, ik ben tevreden en blij dat ik via deze methode mijn "rugzakje" voor een groot deel heb kunnen legen. Bedankt hoor Hanny!

Mariska De langen


23-07-16 

Lieve Hanny, het heeft even geduurd maar ik dacht ik kijk de vakantie even aan.
Je hebt Sjoerd behandeld met veel dingen, maar het ging mij vooral om zijn balonnenangst.
Op vakantie zijn wij ballonnen tegen gekomen en hij bleef rustig, hij vond het niet leuk, maar hij bleef rustig en keek wel, na een tijdje wou hij echt weg.
Voor jou behandeling was dat heel anders

Anoniem Anoniem


08-07-16 

Na 3 behandelingen op afstand van onze zoon zijn wij blij dat wij deze stap hebben genomen om jouw hulp in te schakelen. Het eten gaat veel beter, hij wil nu wel alles proeven, eet met smaak. Nog niet grote hoeveelheden warm eten maar dat bouwen wij langzaam op. Sinds de behandelingen zit hij ook veel beter in zijn vel. Hij is vrolijk, aanhankelijker en zingt heel vaak. Ontzettend bedankt en mocht het nodig zijn dan weten wij je te vinden.

Anoniem


20-06-16 15:49:31

Na een drietal behandelingen is vooral de stress afgenomen en ben ik weer wat beter bestand tegen de waan van de dag.

Petra van Noordenburg


18-04-16 

Hoi Hanny,
Bedankt dat je onze zoon geholpen hebt. Hij heeft moeite met dingen loslaten en moeite met concentreren. Jij hebt op afstand Qure op hem toegepast. Zonder dat hij het zelf wist begon hij dat hij tijdens het leren zich beter kan concentreren. Ook merken we dat hij gebeurtenissen sneller kan loslaten en het minder heftig bij hem binnen komt.
Bedankt!

Grace Duval


10-04-16 

Hoi Hanny, jij hebt me uitgenodigd om eens te ervaren wat energetische therapie is. Het was een mooie ervaring. Je bent professioneel en gaat respectvol met je clienten om. Na de 2 de behandeling voelde ik me heel fijn. Ik heb van jou een tip gekregen hoe ik de dingen die me bezighouden kan loslaten. Dank je wel.
Grace
Balance Harmelen

Beu


11-12-15 19:00:05

Met mijn dochter van 9 bij Hanny geweest. Ik heb weer een meisje thuis dat lekker in haar vel zit, weer helemaal zichzelf kan zijn. Thx Hanny

  Corine van der Toorn   21 -1-2023
                                                

Na drie sessies bij Hanny te hebben mogen ondergaan, is alles in mijn lijf en in mijn denken verlicht. Het voelt alsof er een reset heeft plaatsgevonden en alle overtollige ballast is weggenomen. Het liefst kom ik elke maand weer even langs maar ik heb moeten beloven dat ik pas na een half jaar weer mag langskomen. Hanny gaf aan dat tijdens dit half jaar, je telkens iets zal blijven voelen en ervaren en dat klopt in mijn geval goed. Het is alsof ik het plafond niet meer raak. Hanny heeft ervoor gezorgd dat ik weer de vrouw ben, die weer fris en minder zorgelijk in het leven is gaan staan en weer energiek en vrolijk avonturen aan wil gaan. Dank je wel Hanny en graag tot over een half jaar. Ik kijk er naar uit weer bij je te zijn.

F. de Graaf18-10-2023Dankjewel Hanny, voor het terugkeren van de rust en dat ik weer kan genieten van mijn omgeving.

 Gon Fillekers


17-02-23 10:29:16

Han wilde mij 3 behandelingen geven omdat ik een heftig jaar achter de rug heb en voor een operatie aan mijn buik stond.
2 behandelingen waren bij haar thuis voor de operatie en 1 er na op afstand.
ik heb m.n. de behandelingen bij haar thuis als erg prettig ervaren. Ik was na de behandelingen totaal ontspannen en dat bleef een aantal dagen daarna nog zo. Ook omdat Han de tijd nam na de behandeling voor een gesprek. Nu werk ik aan mijn herstel thuis en daarmee helpt de behandeling op afstand zeker om me rustig en ontspannen te voelen. Heel prettig! Bedankt Han.

Jolanda P


04-01-23 10:41:34

Hanny is een prettig en warm persoon, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Opvallend vond ik dat de stand van mijn voet weer in de juiste richting staat, zelfs al direct na het eerste consult. Ook zijn mijn lijf en hoofd meer ontspannen en kan ik op basis daarvan anders naar zaken kijken. Hanny helpt je ook met haar inzichten, ze denkt met je mee.
Gewoon doen dus!

Astrid R


14-01-22 13:10:54

Ik ben in contact gekomen met Hanny omdat onze hond veel last had van jeuk. Ook had hij erg rode ogen en regelmatig onrustig gedrag.
Hanny heeft hem meerdere keren op afstand behandeld. Steeds merkte ik in de dagen daarna verschil. Zo fijn! Zijn ogen werden minder rood en hij had duidelijk minder jeuk. Ze heeft ook een keer gewerkt aan de onrust in huis. Die avond voelde ik een serene rust in huis, dat was echt een verademing. En ook nu, ruim een maand later voel ik nog steeds dat er meer rust is in huis! Nogmaals dank voor je fijne hulp Hanny!

Ferdy L.


27-01-21 17:53:04

Bij binnenkomst ervaar je meteen de hartelijke warmte en rust. Hanny is zeer betrokken en bood houvast in een voor mij moeilijke periode. Na iedere behandeling voelde ik mij rustiger en vooral de derde en laatste sessie heeft op mij de meeste impact gehad. Het proces heeft zich daarna voortgezet en ik ben in een positieve opwaartse spiraal terecht gekomen. Ik heb de zaken inmiddels weer op de rit en wil hier nogmaals mijn dank uitspreken.

Raymond T.
07-12-20 11:21:28

Via een kennis bij Hanny terecht gekomen. Door de vele stress in mijn leven kon ik niet meer echt bij mijzelf komen en daar had ik enorm last van. Na het eerste bezoek aan Hanny waren mijn hoofd en lijf al een stuk "leger". Na 3 bezoeken was ik een heel stuk rustiger en voelde een soort van sereniteit in mijn lichaam. Mijn gedachtes en handelen zijn weer in één lijn met elkaar en dat geeft een rust en levensvreugde.
Wat er precies gebeurd tijdens de behandelingen is voor mij niet helemaal te verklaren, maar heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen.

Charlotte Chuma


23-11-20 20:46:31

Ik liep na een burnout nog tegen hoop dingen aan..Van een vriendin kreeg ik de tip eens naar Hanny te gaan. Ik ging er blanco in maar na eerste keer merkte ik al meer ruimte in mn hoofd. Weken na de derde en laatst keer veranderd er nog steeds veel, in positieve zin. alsof ze alles (energetisch) op zn plek heeft gekregen. En merk gewoon dat ik nog steeds groei en sterker wordt. Of het toeval is.. Maar ik denk dat het door Hanny komt. Bedankt!

Willy V.


11-11-20 11:49:20

Er gaat een enorme rust van Hanny uit. Ze luistert naar je. Hanny voelt heel vertrouwd. Het is heel bijzonder wat er tijdens deze behandelingen gebeurt.Vooraf hadden Hanny en ik een doel gesteld. Ik kan o.a. weer voluit ademhalen en heb weer contact met mezelf.
Dank je wel, Hanny.

Denise V


20-05-20 10:19:01

Ons zoontje van 2 had heel veel moeite om rustig te worden 's nachts, nadat we met de speen waren gestopt. Na een behandeling (op afstand) van Hanny, sliep hij ineens binnen 10-30min in, in plaats van de ruim 2 uur die we daarvoor bezig waren. Na een week deed ze een herhaal behandeling en nam ze nog wat angsten weg en ook toen ging hij met een sprong vooruit. Nu zit hij weer op zijn eigen ritme van voor de speen. Zo fijn om als ouders zijnde, zo'n hulp te kunnen krijgen. Met name natuurlijk bij slaapproblemen. We raden Hanny aan en doen zeker weer een beroep op haar als we tegen iets anders aanlopen.

Lisette K.


16-04-20 21:39:10

Behandeling op afstand? Doen!


Ik heb zelf door meditatie “dingen” die nog aan mij vast zaten, kunnen oplossen. Het lukte mij niet om het allemaal zelf te doen, dus toen mijn vriendin vertelde over Hanny en wat zij doet en kan, was ik erg nieuwsgierig en onder de indruk en heb ik Hanny ook benaderd. Ik had het intake formulier ingevuld en de afspraken ingepland om bij haar langs te gaan en toen kwam Corona... Hanny vroeg of ik een behandeling op afstand zou willen en daar heb ik ja op gezegd, ik was nieuwsgierig of het zou werken maar dit kan eigenlijk niet anders, want alles is energie. Het enige wat je hoeft te doen is verbinding te maken met elkaar door aan elkaar te denken, het werkt! Zo bijzonder en fijn dat het op deze manier door kon gaan. Er is nog veel meer opgelost dan waar ik voor kwam, mijn fysieke lasten / klachten zijn ook opgelost. Mocht je twijfelen over een behandeling op afstand, hoop ik dat ik je met mijn verhaal over de drempel help. Ik gun het iedereen en ik ben Hanny erg dankbaar!


Why wait?? 😊

Hanny Verhaar


15-04-20 12:43:28

In deze Coronatijd behandel ik alleen op afstand. Vooraf en achteraf wil ik graag met je videobellen. Resultaten zullen er niet minder om zijn! Dus neem gerust contact op!
Hartegroet, Hanny


Opmerking:
Sinds augustus behandel ik ook weer op de praktijk met in acht neming van de Corona maatregelen. Behandeling op afstand kan uiteraard ook nog steeds.

Forien van den Belt


06-02-20 14:18:38

Vanuit nieuwsgierigheid heb ik een aantal sessies bij Hanny gevolgd. Als Mindfulness trainer onderzocht ik aanvullende manieren om mensen te kunnen helpen bij klachten, zo kwam ik bij energetisch werk terecht en dus bij Hanny. Nuchter als ik ben vond ik het toch de moeite waard om te vermelden dat er een merkbaar positief verschil is in de relatie die ik met mijn zoon van 5 heb. We zaten redelijk vast in een patroon waar ik zelf al verschillende dingen geprobeerd had. Na de eerste sessie leek het of er iets doorbroken was en er weer een opwaartse lijn zichtbaar was. Opmerkelijk en fijn!

Maurice V


15-12-19 19:59:12

Na een rug/heup blessure door de huisarts doorverwezen naar een fysiotherapeut. Na een aantal behandelingen geen resultaat en in contact gekomen met Hanny.
Na 3 behandelingen waren mijn geest èn lichaam weer in balans. De behandelingen heb ik als zeer positief ervaren.
Ik ben dankbaar dat Hanny mij heeft mogen behandelen.

Roel O


07-12-19 12:35:50

Na een een periode van 5 maanden uitval werk door burn-out verschijnselen. Met specifieke Ggz behandelingen als PMT, mindfullness, ed wat bij mij niet goed aansloeg. Werd ik door een vriend geattendeerd om naar Hanny toe te gaan. Hij had er zelf veel baat bij gehad. Vrij vlot erna een afspraak gemaakt en deze week de derde behandeling gehad. Na het eerste bezoek was er al een flinke stap gezet in het legen van mijn " harde schijf" vreemd genoeg had ik hierna geen chaos meer in mijn hoofd qua gedachtes en terugdenkend aan bepaalde vervelende gebeurtenisen is er geen naar gevoel meer. Het gehele traject als zeer bijzonder ervaren. Zit weer goed in mijn vel. Stuk rustiger geworden. De energie stroomt weer goed door mijn lichaam zonder obstakels. Ik raad je aan iedereen aan die hiervoor open staat. Mijn vrouw ervaart hetzelfde. Je doet een hoop wat moeilijk te omschrijven is. Zie je weer met de jaarlijkse APK.😉 mijn dank is groot Hanny groeten Roel.

Anoniem Anoniem


18-09-19 18:41:26

Een aantal jaar geleden tot volle tevredenheid enkele behandelingen van Hanny gehad. Recent wederom hulp gekregen vanwege overgangsklachten. Hoe fijn is het om weer in balans te komen. Ik voel me echt beter, lichter, opgeruimd.
Het is heel fijn om na de behandelingen verslag te krijgen van hetgeen er gebeurd is tijdens de behandelingen.
Het geheel is heel laagdrempelig dankzij de open manier van benadering door Hanny. Ik ben zeer tevreden en beveel de behandelingen ten zeerste aan.
Dankjewel Hanny!

Alma Thoen


08-07-19 21:56:44

Dat jouw praktijk "Balance" heet, is geheel terecht: jouw behandelingen hebben mij een balans teruggegeven die ik lang kwijt was. Ik hoor mezelf weer lachen en ben veel meer bij mezelf. Ik voel me energieker, vrolijker en lichter, bevrijd van een onuitspreekbare last, die ik (te) lang met me heb meegedragen. Mijn leven voelt weer goed, de mist is opgelost. Keuzes maak ik nu veel meer vanuit mijn hart. Dank je wel Hanny, wat een prachtig resultaat en dat na drie sessies!

Monique Becking


13-04-19 16:17:11

Wat een wonder dat je een heel leven een last met je meezeult en dat ik me na 2 behandelingen bevrijd voel. We hadden vooraf een doel geformuleerd en ik voel dat we dat gehaald hebben. Dank je wel, Hanny, je hebt me zó geholpen!

Manon Engelsman


03-12-18 17:03:07

Beste Hanny, je hebt mijn zonen en mij weer in onze kracht gezet. We merken aan alles dat er minder stress in ons lijf zit. Het heeft ons veel positiefs gebracht! Dank je wel! Groeten Manon

Monique Verheyen


12-11-18 13:50:33

Lieve Hanny,
Wat ben ik blij met de drie sessies die ik van je heb gehad. Het heeft mij echt in mijn kracht gezet. Ik was een aantal geleden bij je met mijn kinderen en die hebben er ook zoveel baat bij gehad. Nu was het mijn tijd, heel bijzonder. Dank je wel.
xxx Monique

Estelle Krul


26-08-18 22:27:22

Beste Hanny,
onze dochter was maanden niet fit en had vage klachten. De medische wereld kon er geen verklaring voor vinden. Ze hadden ons al gezegd dat we er van uit moesten gaan dat de medische oorzaak wellicht nooit gevonden zou worden. Via via bij jou terecht gekomen en ik weet nog steeds niet goed wat en hoe je (op afstand) hebt gedaan maar al na de eerste behandeling zagen we vooruitgang. We zijn zo blij! We hebben weer een vrolijke en energieke dochter. Hartelijk bedankt! Estelle

Roel van Maarseveen

Beste Hanny,


jou behandelingen hebben er zeker toe bijgedragen dat ik zowel lichamelijk als geestelijk weer in een positieve flo ben.
Je hebt werkelijk weer balans gebracht en wat ik erg mooi vind is je betrokkenheid, die niet stopt na de behandeling maar door gaat en in een volgende behandeling weer versterkt wordt.
Mocht het weer nodig zijn zal ik zeker weer aan de bel trekken.


Roel

Anita Veldhuizen


09-02-18 16:04:18

Lieve Hanny, al tijden had ik last van angsten en was ik erg gesloten. Door jouw behandeling kon ik me meer openstellen en me veel beter uitten naar anderen toe. Dit gaf zoveel ruimte dat ik al na 1 behandeling geen oxazepam nodig had om mijn angst onder ogen te zien! Dit was een geweldige ervaring. Je geeft heel veel vertrouwen. Ik ben op de goede weg, heel erg bedankt!!

anoniem anoniem


27-09-17 17:44:06

Afgelopen voorjaar/zomer was ik erg uit balans en ziek. Er was geen lichamelijke aanwijzing voor. In het reguliere medische circuit kwam ik niet verder.Via een vriendin kwam ik bij Hanny terecht.
Na elke behandeling ging het beter. Hanny's werkwijze is vertrouwenwekkend, betrokken en discreet. Hoe en wat ze precies doet is voor mij niet te verklaren en daar heb ik mij voor opengesteld en aan over gegeven. Het gaat nu heel goed.

anoniem


07-06-17 16:31:46

Lieve Hanny, alweer een poosje geleden heb je mijn zoon behandeld. Ik merk, iedere keer als ik hem weer zie of spreek, hoeveel resultaat dat heeft opgeleverd. En je behandeling werkt nog steeds dóór! Geweldig fijn en reuze bedankt!

Hennie van Maarseveenhgjm


14-03-17 19:28:32

Lieve Han,
Bedankt voor je hulp (op afstand). Tijdens ongeveer 2 en een halve maand op bed te hebben gelegen vanwege een hernia, die helaas nog steeds niet is hersteld, heb jij mij kunnen helpen met je Qure behandelingen. Hiermee kon je mij ont stressen, vertrouwen geven in herstel en energiebanen in balans brengen. Hierdoor bleef ik rustig en kon ik de moed er in te houden om voor mijzelf zoveel mogelijk genezingskansen te creëren. Paniek en stress is bekend dat het nooit goed is voor een genezingsproces, dat weet iedereen, maar is wel voor de hand liggend dat het er is, door de medische situatie waarin je verkeerd. Maar omdat jij mij liet zien die situatie te accepteren en daar niet tegen te vechten of boos te zijn simpel omdat het niets oplost, zelfs het proces kan verergeren, heb ik het ook een plekje kunnen geven en daardoor berust ik er meer in. Met gevolg dat na 3 en halve maand sinds ik op bed ben gekomen ik bepaalde stappen heb ondernomen, waardoor ik weer meer kan lopen, met veel minder pijn en pillen. En tevens voelde ik mij gedurende mijn ziekbed mondiger en krachtig genoeg om goed met de artsen te communiceren en verder te komen. Wat denk ik, ook komt door veel onverwerkte belevenissen uit het verleden die ook nu zijn weggewerkt door jou behandelingen en ik er in z’n algemeenheid sterker bent uitgekomen. Het is fijn om op iemand te kunnen terugvallen die zo betrokken is. Nogmaals dank en een Dikke knuffel. Hen.

Anoniem Anoniem


05-02-17 18:22:55

Mijn broer ervaart steeds grotere problemen met het maken van transfers t.g.v. zijn handicap. Na behandeling op afstand merken wij dat zijn sta-functie is verbeterd. Hij kan nu zelfs weer onder begeleiding enkele meters lopen met een vierpoot. Het behoud van sta-functie en het zelfs weer sinds lange tijd kunnen zetten van een aantal stappen vergroot zijn kwaliteit van leven.

Anne-Marie Steentjes


05-12-16 22:08:03

Wat fijn, Hanny zoals je mij geholpen hebt. En wat een bijzondere manier van behandelen. Het voelde heel prettig, zo integer en liefdevol zoals je dat deed. Ik kon mijn eigen probleem niet goed duiden, maar het is jou gelukt om daar helderheid in te krijgen, en vooral verbetering! Dankzij jouw behandeling gaat het in alle opzichten veel beter met me, zowel thuis als op het werk, in privé- en in werkrelaties. En de behandeling werkt nog steeds door, dat merk ik iedere dag. Heel veel dank!

Monique Monique Verheyen


30-10-16 13:53:44

Lieve Hanny, dank je wel voor het geven van je energetische therapie aan mijn twee kinderen. Het heeft ze geholpen om oude blokkades achter zich te laten en ik zie dat ze na jouw behandelingen veel vrijer en positiever in het leven staan. Doordat zij dit doen boeken ze ook echt resultaat wat hen weer meer zelfvertrouwen geeft. In mei zijn ze bij je geweest en hebben beiden 3 sessies gekregen. Het was heel indrukwekkend en ook een beetje raar. Bijzonder dat ze dit kleine zetje nodig hebben gehad en fijn dat ik dit met ze heb mogen doen.

Monique van 't Schip


14-08-16 11:08:09

Nu ik begin op te knappen ben ik zo blij met de behandelingen van Hanny. Ik zat in een burnout en de verbeteringen gingen zeer geleidelijk aan, maar ik voel me nu zoveel meer ontspannen en in staat om van het leven te genieten. Het was fijn dat de consulten op afstand gingen zodat ik rustig thuis kon blijven. Vóór en na de behandeling hadden we dan contact via telefoon en mail en ik merkte dat Hanny heel goed kon voelen hoe het voor mij geweest was. Ze was altijd attent, liefdevol en zorgzaam en ik kon er met al mijn gedachten en twijfels terecht. Het was ook fijn dat ik niet in detail mijn leven op tafel hoefde te leggen, maar alleen mijn klachten. Zo was er ook genoeg ruimte voor mijn privacy. Kortom, ik ben tevreden en blij dat ik via deze methode mijn "rugzakje" voor een groot deel heb kunnen legen. Bedankt hoor Hanny!

Mariska De langen


23-07-16 22:58:25

Lieve Hanny, het heeft even geduurd maar ik dacht ik kijk de vakantie even aan.
Je hebt Sjoerd behandeld met veel dingen, maar het ging mij vooral om zijn balonnenangst.
Op vakantie zijn wij ballonnen tegen gekomen en hij bleef rustig, hij vond het niet leuk, maar hij bleef rustig en keek wel, na een tijdje wou hij echt weg.
Voor jou behandeling was dat heel anders

Anoniem Anoniem


08-07-16 22:39:50

Na 3 behandelingen op afstand van onze zoon zijn wij blij dat wij deze stap hebben genomen om jouw hulp in te schakelen. Het eten gaat veel beter, hij wil nu wel alles proeven, eet met smaak. Nog niet grote hoeveelheden warm eten maar dat bouwen wij langzaam op. Sinds de behandelingen zit hij ook veel beter in zijn vel. Hij is vrolijk, aanhankelijker en zingt heel vaak. Ontzettend bedankt en mocht het nodig zijn dan weten wij je te vinden.

Anoniem


20-06-16 15:49:31

Na een drietal behandelingen is vooral de stress afgenomen en ben ik weer wat beter bestand tegen de waan van de dag.

Petra van Noordenburg


18-04-16 19:00:20

Hoi Hanny,
Bedankt dat je onze zoon geholpen hebt. Hij heeft moeite met dingen loslaten en moeite met concentreren. Jij hebt op afstand Qure op hem toegepast. Zonder dat hij het zelf wist begon hij dat hij tijdens het leren zich beter kan concentreren. Ook merken we dat hij gebeurtenissen sneller kan loslaten en het minder heftig bij hem binnen komt.
Bedankt!

Grace Duval


10-04-16 20:49:24

Hoi Hanny, jij hebt me uitgenodigd om eens te ervaren wat energetische therapie is. Het was een mooie ervaring. Je bent professioneel en gaat respectvol met je clienten om. Na de 2 de behandeling voelde ik me heel fijn. Ik heb van jou een tip gekregen hoe ik de dingen die me bezighouden kan loslaten. Dank je wel.
Grace

Anoniem


31-01-16 18:00:04

Marja Gruters


04-02-16 18:33:10

Mirjam Backus


03-04-16 15:39:14

Leny van Kempen


25-11-15 11:56:17

irene wolters


25-11-15 06:51:16

Helene Mertens


24-11-1521:46:51

Fientje Broess


24-11-15 19:10:16

Helen van den Eertwegh


24-11-15 18:38:10

Arij Fillekers


24-11-15 12:13:40

Marjon van Lohuizen


29-11-15 20:52:19

Hoi Hanny.
In een moeilijke periode in mijn leven heb jij me geholpen weer mijn balans te zoeken en te vinden. Vanaf de eerste keer was jij ervan overtuigd dat me dat ging lukken en dat gaf mij zoveel vertrouwen!
Je hebt me geleerd om thuis ook mijn rustpunt te vinden en dat helpt me nog steeds. Jouw manier van werken is open, vriendelijk, en zeer professioneel. Dank voor je aandacht en hulp.

Hallo Hanny,
Ik heb met plezier 3 behandelingen in jouw rustgevende praktijk gehad. Het was zeer bijzonder om te voelen dat er iets gebeurde in mijn lichaam. Ik heb echt baat bij jouw behandelingen. Je bent professioneel en geeft advies waar ik iets mee kan. Dank je voor je hulp
Groet van Mar

Lieve Hanny,


Bedankt voor de 3 helende en rustgevende sessies. Tijdens de sessies was het al heel bijzonder om te ervaren hoe mijn lichaam reageerde. Jouw behandelingen zorgen ervoor dat ik de kracht in mijzelf kan vinden en de dingen die mij belasten kan loslaten. Professioneel, integer en inspirerend!!!


Lieve groet,
Mirjam

Hoi Hanny,
Ik ben blij dat nu veel mensen met deze mooie website jou kunnen bereiken om een behandeling te kunnen onder gaan. Met mij heb je een lichamelijk probleem op kunnen lossen, waarvan de oorzaak 30 jaar geleden lag.
Ik wens je succes met dit mooie werk.
Liefs Leny

Lieve Hanny,
Onvermoeibaar en altijd bereid te helpen , hielp je me door een lastige periode in mijn leven heen. En nog steeds help je me daar waar nodig. Ik ben je enorm dankbaar !
Lieve groet, Marjon

Hallo Hanny,


Wat een mooie en duidelijke site. Als collega een behandeling bij je ondergaan. Wat ben je professioneel! Het was heel fijn zelf een behandeling te ondergaan, ook bij mij werd een oud thema opgelost.
Op jouw behandelbank liggen doe ik met plezier.
Ik wens je heel veel succes in je fijne praktijk. Je praktijkruimte geeft al rust bij het binnenkomen en voelt heel erg goed.
Met een lieve groet
Irene

Hallo Hanny,
Mijn complimenten voor deze mooie site. Een site die aangeeft dat de eigenaar serieus en gedreven aan het werk is. Sowieso al een bewonderenswaardige instelling om anderen te helpen met je competenties en kwaliteiten. Ik heb er zeker baat bij gehad en weet je te vinden wanneer ik je weer nodig heb. Klinkt afhankelijk maar de gedachte loslaten dat er ook dingen zijn die je niet alleen kunt, geeft lucht en ruimte. Ik wens je veel succes en ik weet zeker dat ik nog eens bij je 'lig'. Lieve groet, Helene.

Hoi Hanny!
Veel succes met je eigen praktijk.
Het gaat je vast lukken, want je bent echt goed en gedreven.
Zelf heb ik je hulp al meerdere malen mogen ervaren! Heel bijzonder en het heeft geholpen! Als er weer iets is, weet ik je te vinden.
Liefs,
Fientje

Hoi Hanny,
Dank voor je hulp toen ik mijn been heel naar gestoten had tijdens de gym. De pijn werd direct veel minder.

Lieve Han,


Veel succes met je nieuwe praktijk!


X